Sponsoren bedankt!

De Roparun van 2017 zit er inmiddels alweer ruim twee weken op. Het was een tocht die alles in zich had: gezelligheid, frustratie, mooi weer, regen, weinig slaap maar vooral veel liefde en saamhorigheid.

Het was voor ons erg speciaal om dit mee te mogen maken. Een ervaring met in het achterhoofd het goede doel waarvoor we geld hebben ingezameld: het leven met kanker draagbaar maken. Hiervoor hebben we niet alleen dit weekend gelopen, maar er zijn ook koeken verkocht, er is een zwemestafette gehouden en op 2 juli is er nog een afsluitende Crazy Bingo.

Wij zouden dit weekend niet hebben kunnen voltooien zonder hulp van u, onze sponsoren. Onze dank gaat uit naar iedereen die ons heeft ondersteund door middelen beschikbaar te stellen of door geld te doneren.

De resultaten van het team:

  • €7.600,- aan donaties opgehaald
  • 55e plaats
  • 11,59 km per uur
  • 45 uur, 29 minuten en 39 seconden gelopen
  • 532 km hardgelopen en gefietst

Er zijn nog plekken beschikbaar voor de Crazy Bingo. Komt u ook om de mensen van Team 112 in levende lijve te ontmoeten? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar eelco.vaneijsden@vr-rr.nl

Tijd: van 14:00 – 18:00
Locatie: kazerne Frobenstraat Kosten: €10,- pp (incl. 3 bingokaarten en een tombolalootje) of kies voor een ware VIP tafel (€90,- voor 10 personen, incl. zoetjes, zoutjes en moonlight)

Team 112 van 2017!

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Sponsoren bedankt!

ProRail helpt Team 112

De voorbereidingen voor de Roparun beginnen elk jaar al vroeg. Er moet van alles geregeld worden: van eten tot vervoer. Vorige jaren waren de fietsen voor de begeleiders niet altijd van de hoogste kwaliteit. Met hulp van ProRail is daar dit jaar verandering ingekomen: we hebben vijf fantastische nieuwe fietsen gekregen. En daar zijn we heel blij mee!

_DSC3836

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor ProRail helpt Team 112

Onthaal je ons op de Coolsingel?

Maandag 5 juni arriveren wij na een tocht van ruim 500 km op de Coolsingel. En hoe leuk is het dan om daar door familie, vrienden, kennissen en andere supporters opgewacht te worden! Dat maakt het weekend voor het hele team compleet.

We verwachten tussen 12:30 en 13:30 aan te komen, maar hou vooral Facebook en Twitter in de gaten voor updates over de aankomsttijd.

Coconuts Bar
Nadat we allemaal weer binnen zijn, sluiten we het weekend af in de Coconuts Bar (Stadhuisplein 19). Daar krijgt iedereen die heeft meegedaan onder het genot van een drankje een medaille en een bos bloemen en kunnen we onze verhalen van het weekend met jullie delen.

Tot ziens op de Coolsingel!

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Onthaal je ons op de Coolsingel?

2 juli Crazy Bingo

Jullie hebben er even op moeten wachten, maar ook dit jaar organiseren wij weer de inmiddels beroemde Crazy Bingo! Een avond vol prijzen, lekkere hapjes en drankjes, maar vooral gezelligheid. En jij bent uitgenodigd!

Datum: zondag 2 juli
Tijd: van 14:00 – 18:00
Locatie: kazerne Frobenstraat
Kosten: €10,- pp (incl. 3 bingokaarten en een tombolalootje) of kies voor een ware VIP tafel (€90,- voor 10 personen, incl. zoetjes, zoutjes en moonlight)

Extra lootjes
Op de avond zelf heb je nog de mogelijkheid om extra bingokaart en lootjes te kopen, dus vergeet geen contant geld mee te nemen. Hoe meer lootjes, hoe groter de kans op leuke prijzen en hoe beter de Roparun gesteund wordt.

Rondleiding
Ben je nog niet eerder bij ons geweest? Dan leiden wij je graag rond door het gebouw en heb je de kans om in een echte brandweerwagen plaats te nemen (en ja, dit geldt ook voor de volwassen kinderen onder ons).

Aanmelden
Aanmelden kan door uiterlijk 25 juni een e-mail te sturen naar Eelco van Eijsden (eelco.vaneijsden@vr-rr.nl). Het verschuldigde bedrag mag vooraf overgemaakt worden op rekeningnummer NL22INGB0009692252 tnv Roparun team 112 of contant worden betaald op de middag zelf (geef dit even aan bij je aanmelding).

Eerst tot ziens op de Coolsingel en daarna bij de Crazy Bingo!

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor 2 juli Crazy Bingo

Steun ons via SMS of doneer via www.roparun.nl

Dit jaar is het mogelijk om ons team te steunen met slechts 1 enkele sms. Makkelijker kunnen we het niet maken toch? Per verstuurde sms doneer je € 3,- aan de Roparun.

Hoe werkt het?

  • Stuur ROPARUN 112 (dus met een spatie) per sms naar het nummer 4333. Je krijgt hierna een ontvangstbevestiging en hebt Roparun nu éénmalig gesteund met € 3,-.
  • Meerdere keren een sms sturen is mogelijk.
  • De donatie van € 3,- wordt afgerekend via je telefoonrekening. Je telefoonnummer zal niet gebruikt worden voor andere doeleinden, enkel voor het verwerken van de donatie.
  • Donateurs onder 16 jaar moeten toestemming vragen aan hun ouders.

Wil je liever via iDEAL doneren of zelf een bedrag overmaken? Klik dan hier.

Benieuwd welke doelen er in 2017 allemaal gesteund worden? Klik dan hier.

Geplaatst in Roparun 2017 | Reacties uitgeschakeld voor Steun ons via SMS of doneer via www.roparun.nl

Team 2017 is er klaar voor!

Nog iets minder dan 2 weken wachten en dan is het zover: de Roparun van 2017 gaat van start! De lopers zijn nog volop in training om de 500 km zonder al te veel kramp, blaren en spierpijn af te leggen. In totaal is er dit jaar een team van 27 mensen op de been gebracht om 8 lopers te ondersteunen tijdens deze zware beproeving. Met het goede doel waarvoor we lopen in het achterhoofd gaan we van deze tocht net als andere jaren weer een feestje maken. We houden het thuisfront, collega’s en andere geïnteresseerden tijdens de hele rit zo goed mogelijk op de hoogte van de mooie, zware en bijzondere momenten die gaan komen. Op naar een goede start!

Roparun-2017

Geplaatst in Roparun 2017 | Getagged , , | Reacties uitgeschakeld voor Team 2017 is er klaar voor!

Team 1-1-2 vertrokken uit Parijs !

Om 16.33 uur was het eindelijk zover: Ons team is gestart in Parijs ! Na een lange tijd van voorbereiding konden we eindelijk doen waarvoor we gekomen zijn: de monstertocht van ca 530 km van Parijs naar Rotterdam ten behoeve van mensen die  aan de ziekte kanker lijden.

Iedereen is supergemotiveerd en we hebben met z’n allen genoten van een heerlijke nassimaaltijd die door ons cateringteam  Judith en Marlies in de keuken van de kazerne Frobenstraat al was voorbereid. Inmiddels staat het “Moederschip”, zoals de touringcar liefelijk wordt genoemd, op  het tweede wisselpunt. De eerste ploeg wordt zometeen afgelost en dan komen ze hierheen. De bestelling voor  het eten is  al gedaan en de dienbladen staan al klaar met de maaltijden die onze  toppers hebben doorgegeven. Het weer valt niet tegen: het is niet warm, maar af en toe  breekt de zon door. Het belangrijkste is dat het droog is.

Track and trace: Door technische probleemen is het helaas niet mogelijk om ons te volgen via de track and trace op onze site. U kunt ons wel  volgen viaa de link op de Roparunssite: http://www.roparunlive.nl/# We hopen onze link ook nog weer in de lucht te krijgen, als dat lukt dan laten we het via onze pagina weten.

We zijn ook te vinden op Facebook: de pagina Roparun team 112 (die met het rode logo). Wanneer u aanklikt “vind ik leuk” dan blijft u ook via dit kanaal op de hoogte……

20160514_193132[1] 20160514_193108[1] 20160514_193216[1]

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Team 1-1-2 vertrokken uit Parijs !

Voorbereidingen in volle gang !

Nader bericht over Ap: Ap heeft redelijk positief nieuws te horen gekregen over zijn situatie. Zoals het er nu naar uitziet zijn er geen uitzaaiingen. Het behandelteam gaat bekijken wanneer er geopereerd kan worden. We wensen Ap en Anja heel veel sterkte in de komende tijd.

Morgen (vrijdag 13 mei)gaat ons team de touringcar van J.L. de Jong Touringcarbedrijf ombouwen. Er worden massagetafels in geplaatst en een complete keuken. Ook wordt er achterin een groot bed gemaakt. Alles bij elkaar wordt het een soort giga-camper die van wisselpunt naar wisselpunt rijdt en daar de sporters ondersteunt. De catering wordt door de dames verzorgd, terwijl de spieren van de sporters door de beide masseuses in topconditie worden gehouden. De ondersteuners zorgen ervoor dat heet aggregaat klaar wordt gezet, de tafels er staan en de bedjes worden opgezet.
Na een paar uur heeft de wissel plaatsgevonden, wordt alles weer opgeruimd en gaat de karavaan weer naar het volgende wisselpunt…….

Morgenavond vertrekt de touringcar met één busje naar Parijs. Het tweede busje vertrekt zaterdagochtendvroeg om zich bij de rest van het team op heet startterrein in het Parc de la Courneuve te voegen.

Belangrijk voor onze volgers: tijdens de run zijn we live te volgen op de route door middel van het Roadcom track-and-trace systeem dat ons door E.E.S. ter beschikking wordt gesteld.

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Voorbereidingen in volle gang !

Nieuwsbericht Ap Streefkerk

Velen van onze volgers kennen ook Ap Streefkerk, de “beschermheer” van ons team. Hij heeft deze titel van ons gekregen door zijn inspanningen om ons team te ondersteunen waar dit mogelijk is. Het feit dat we bijvoorbeeld onze Crazy Bingo in de uitrukgarage van de kazerne Frobenstraat konden houden, hebben we voor een groot deel aan  hem te danken.

Ap heeft afgelopen week te horen gekregen dat hij een tumor bij zijn nier heeft. Dit is aan het licht gekomen tijdens een ander (periodiek) onderzoek. Komende week worden er verdere onderzoeken uitgevoerd en wordt er met Ap en Anja gesproken over een behandelplan.

De mensen die hem kennen, weten dat Ap geen opgever is en dat geldt ook voor dit traject. Ap houdt goede moed en probeert zoveel als mogelijk zijn gewone bezigheden vol te blijven houden. Of hij vrijdag bij ons vertrek of op tweede pinksterdag bij onze aankomst aanwezig kan zijn is nog niet bekend, dat hangt natuurlijk af van alle ontwikkelingen in de komende week.

Arjen Littooij (Algemeen directeur van de VRR en teamlid van Team 112) heeft Ap namens ons hele team heel veel sterkte toegewenst.

Roparunteam 1-1-2 Brandweer Rotterdam-Rijnmond hoopt op een spoedig herstel.
Ap, hou je taai ! Wij zullen tijdens de Roparun 2016 aan je denken !!!

Namens ons team:
Hans Luijmes
Teamcaptain

 

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Nieuwsbericht Ap Streefkerk

Aftellen……..
Nog veertien dagen en dan is het al weer zover…… De 25e Roparun, waaraan wij ook weer meedoen. Team 1-1-2 Brandweer Rotterdam-Rijnmond heeft weer ingeschreven voor de route van Parijs naar Rotterdam.
We zijn druk bezig met het werven van sponsors, en hebben net de laatste actie achter de rug: de collecte met een opbrengst van € 1404,08 !

Snoeppot Meldkamer:
Hoewel onze collega’s op de gemeenschappelijke meldkamer stuk voor stuk in topconditie zijn, nemen ze af en toe ook wel eens iets lekkers van de snoeptafel. Ons team heeft hierdoor het geweldige bedrag van € 1250,= mogen ontvangen, waarvoor hartelijk dank !

Shoeby-actie:
Maar er vinden ook activiteiten plaats op een ander terrein: op 28 mei a.s. houdt Shoeby (vestiging Binnenhof in Rotterdam-Ommoord) een speciale avondopening voor de supporters van ons team. Iedere klant krijgt 10% korting en van de totale opbrengst wordt er 10% overgemaakt naar onze teamrekening, zodat wij dit weer kunnen overmaken naar de Stichting Roparun.

Track-and-Trace:
Ook tijdens deze Roparun zijn wij weer te volgen op de route dankzij de apparatuur die E.E.S weer ter beschikking stelt. Zodra we vertrekken dan komt er een link naar een pagina van Roadcom op onze site te staan, waardoor we weer realtime te volgen zijn.

Nieuwe sponsors:
We hebben de afgelopen dagen toezeggingen gekregen voor sponsoring door Marsh Risk Consultancy (€ 250,=), BTL Realisatie BV (€ 100,=) en Bomenwacht Nederland (€250,=). We willen deze sponsors hartelijk bedanken voor hun steun !

Wilt u ons ook steunen?
Klik op het logo “112, daar red je levens mee” op deze pagina en u komt automatisch in de donatiemodule van de Stichting Roparun terecht. Kies hier voor het teamnummer 112 en u kunt uw donatie doen op naam van uw favoriete teamlid of ten gunste van het hele team.

Voor bedrijven:
Stichting “Roparunteam 1-1-2 Brandweer Rotterdam-Rijnmond” is door de Belastingdienst aangemerkt als ANBI-instelling. Dit houdt in dat uw donatie onder voorwaarden volledig aftrekbaar is. Voor meer informatie over sponsoring: Hans Luijmes (Teamcaptain), 06-10916737 of via info@team112.nl

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor