2 juli Crazy Bingo

Jullie hebben er even op moeten wachten, maar ook dit jaar organiseren wij weer de inmiddels beroemde Crazy Bingo! Een avond vol prijzen, lekkere hapjes en drankjes, maar vooral gezelligheid. En jij bent uitgenodigd!

Datum: zondag 2 juli
Tijd: van 14:00 – 18:00
Locatie: kazerne Frobenstraat
Kosten: €10,- pp (incl. 3 bingokaarten en een tombolalootje) of kies voor een ware VIP tafel (€90,- voor 10 personen, incl. zoetjes, zoutjes en moonlight)

Extra lootjes
Op de avond zelf heb je nog de mogelijkheid om extra bingokaart en lootjes te kopen, dus vergeet geen contant geld mee te nemen. Hoe meer lootjes, hoe groter de kans op leuke prijzen en hoe beter de Roparun gesteund wordt.

Rondleiding
Ben je nog niet eerder bij ons geweest? Dan leiden wij je graag rond door het gebouw en heb je de kans om in een echte brandweerwagen plaats te nemen (en ja, dit geldt ook voor de volwassen kinderen onder ons).

Aanmelden
Aanmelden kan door uiterlijk 25 juni een e-mail te sturen naar Eelco van Eijsden (eelco.vaneijsden@vr-rr.nl). Het verschuldigde bedrag mag vooraf overgemaakt worden op rekeningnummer NL22INGB0009692252 tnv Roparun team 112 of contant worden betaald op de middag zelf (geef dit even aan bij je aanmelding).

Eerst tot ziens op de Coolsingel en daarna bij de Crazy Bingo!