Sponsoren bedankt!

De Roparun van 2017 zit er inmiddels alweer ruim twee weken op. Het was een tocht die alles in zich had: gezelligheid, frustratie, mooi weer, regen, weinig slaap maar vooral veel liefde en saamhorigheid.

Het was voor ons erg speciaal om dit mee te mogen maken. Een ervaring met in het achterhoofd het goede doel waarvoor we geld hebben ingezameld: het leven met kanker draagbaar maken. Hiervoor hebben we niet alleen dit weekend gelopen, maar er zijn ook koeken verkocht, er is een zwemestafette gehouden en op 2 juli is er nog een afsluitende Crazy Bingo.

Wij zouden dit weekend niet hebben kunnen voltooien zonder hulp van u, onze sponsoren. Onze dank gaat uit naar iedereen die ons heeft ondersteund door middelen beschikbaar te stellen of door geld te doneren.

De resultaten van het team:

  • €7.600,- aan donaties opgehaald
  • 55e plaats
  • 11,59 km per uur
  • 45 uur, 29 minuten en 39 seconden gelopen
  • 532 km hardgelopen en gefietst

Er zijn nog plekken beschikbaar voor de Crazy Bingo. Komt u ook om de mensen van Team 112 in levende lijve te ontmoeten? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar eelco.vaneijsden@vr-rr.nl

Tijd: van 14:00 – 18:00
Locatie: kazerne Frobenstraat Kosten: €10,- pp (incl. 3 bingokaarten en een tombolalootje) of kies voor een ware VIP tafel (€90,- voor 10 personen, incl. zoetjes, zoutjes en moonlight)

Team 112 van 2017!