Voorbereidingen van Team 112 voor de Roparun 2019 weer gestart !

Afgelopen donderdag hebben we weer de eerste teamvergadering gehouden voor de Roparun van 2019. We hebben ons team weer compleet. Er zijn weinig wijzigingen in de teamsamenstelling, wat inhoudt dat iedereen het vorig jaar naar zijn zin heeft gehad en graag weer mee wil.

Een belangrijke wijziging voor dit jaar ligt in onze teamnaam: vanaf nu heten we (voor de lijsten van de Roparunorganisatie) “Team Één-één-twee Brandweer Rotterdam-Rijnmond”. Dit hebben we bewust gedaan omdat we anders bij doorkomsten steevast als “Team honderdtwaalf Brandweer Rotterdam-Rijnmond” werden omgeroepen. “Éen-één-twee” is natuurlijk een mooie verwijzing naar het landelijke alarmnummer bij noodgevallen.

Ook dit jaar maken we weer gebruik van een mooie touringcar van Contiki Holland uit Stellendam. Er worden verschillende evenementen en acties voorbereid om opbrengst voor de Roparun te genereren. Hiervan is de inmiddels legendarische zwemestafette “Hulpverleners te water” in de nacht van 19 op 20 januari 2019 in het Inge de Bruijn-bad in Barendrecht, de eerste.

Via deze pagina en via onze Facebook-pagina RoparunTeam112 houden wij onze volgers vanaf nu weer op de hoogte van alle wetenswaardigheden.

Met sportieve groet,
Hans Luijmes
Teamcaptain