Breaking news: Datum Crazy Bingo is bekend !

Vandaag is het bekend geworden: Roparunteam 1-1-2 Brandweer Rotterdam-Rijnmond gaat in 2019 weer een Crazy Bingo houden !

Op zondagmiddag 10 maart wordt de brandweerkazerne Frobenstraat weer omgebouwd tot een waar Bingoplaleis. Voor degenen die dit nog nooit meegemaakt hebben: een Ceazy bingo is iets heel anders dan een “normale” bingo. Het is entertainment, muziek, cabaret en vooral veel gein ! Onze knotgekke Bingomaster Erik zal dan samen met zijn charmante assistente(s) zorgen voor lachen, gieren en brullen. Dit is de enige Bingo waar je met buikpijn van het lachen naar huis gaat en waarbij veel leuke prijzen te winnen zijn. Ohio Music zal ook dit jaar weer zorgen voor de geluidsinstallatie.

Het doel van deze Crazy Bingo is om zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor de stichting Roparun, die zich inzet om het leven van kankerpatiënten zo draaglijk mogelijk te houden. Het motto van de Stichting Roparun luidt dan ook: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven” Voor meer info over de stichting Roparun en de door haar gesteunde doelen: www.roparun.nl

Deelname aan onze Crazy Bingokost tien Euro, hiervoor krijg je drie bingokaarten. Er zijn tafels beschikbaar voor tien personen, maar wanneer je een tafel in één keer boekt dan kun je profiteren van een speciale VIP-korting: je betaalt dan slechts € 90,= !

Tussen de ronde door wordt de inwendige mens verzorgd door allerlei soorten (fris)drank en lekkere hapjes, tegen een aantrekkelijk tarief. Munten voor de consumpties zijn verkrijgbaar bij de ingang.

We hopen op een spreekwoordelijke “volle bak”, aan de gezelligheid en de inzet van vele vrijwilligers zal het niet liggen…..

Voor meer info én voor aanmeldingen:

Teamcaptain Hans Luijmes
06-10916737
hans.luijmes@vr-rr.nl