Record opbrengst Zwemmarathon!

Met heel veel trots kijken wij terug op een zeer succesvolle zwemmarathon. De 2e editie van Hulpverleners te Water ging afgelopen zaterdag van start. In het gesponsordeInge de Bruijn Sportfondsenbad hebben 7 teams zich ingezet om geld op te halen voor het goede doel: de Roparun.

Om 19:00 uur heeft burgemeester Van Belzen wederom het startsein gegeven voor dit geweldige evenement. De teams bestaan uit mensen, die zich in het dagelijkse leven direct of indirect al inzetten voor onze medemens en die deze nacht een topprestatie hebben geleverd om geld op te halen voor mensen met kanker. 12 uur lang hebben de teams in estafette vorm gezwommen voor het goede doel. Een zeer zwaar evenement. Niet alleen door de afstanden die in totaal afgelegd worden, maar ook vanwege de zware nachtelijke uurtjes. Maar het enthousiasme was hoog, de inzet geweldig en het resultaat verbluffend!

De teams werden door DJ Nomer vermaakt met muziek in grote diversiteit. Hartelijk dank voor je geleverde dienst! Daarnaast werden ze verrast door bijzondere gasten. Gedurende het evenement kwamen verschillende typetjes langs om het publiek te vermaken. En met succes! Van pittige directieleden, tot dames van de schoonmaak, het publiek werd in de maling genomen en dit resulteerden in hilarische taferelen.

Tekst: RoPaRun team 115