Zwemmarathon 2014

Hulpverleners weer te water!

In de nacht van zaterdag 18 op zondag 19 januari 2014 houden 3 Roparunteams van de VRR opnieuw een ZWEMMARATHON. Hulpverleners gaan wederom te water in de derde editie van Hulpverlenerstewater! De opbrengst is uiteraard voor de Roparun!

Met de eerste twee edities hebben we in totaal €18.000,- opgehaald voor de Roparun.

Vanmorgen om 7;30 kwam er een einde aan alweer de 3e editie van de zwemmarathon voor de Roparun. Zeven zwemteams hebben van 19;30 tot 7;30 hun uiterste best gedaan om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. En dit is gelukt! De teams hebben maarliefst 272 kilometer gezwommen en daarmee 6900 euro opgehaald. Geweldig! Er werd niet alleen gezwommen voor de Roparun, maar ook voor de eer. Er werden prijzen uitgedeeld aan het team dat de meeste baantjes had gezwommen en aan het team met het meeste sponsorgeld. Het winnende team voor de gezwommen baantjes was ‘ De Reddertjes’ met de geweldige prestatie van 929 baantjes. Het ambulanceteam heeft het meeste sponsorgeld bij elkaar gezwommen, het geweldige  bedrag van 1837 euro. Het was al met al weer een geweldig evenement. Wij hopen iedereen weer te zien bij de vierde editie van de zwemmarathon op 17 januari 2015