Verslag Roparun 2014

Rond een uur of 7 zijn wij vanuit Rotterdam vertrokken vanaf de Frobenstraat in Rotterdam. Na het gezellig bij kletsen in de bus, die we gesponsord hebben gekregen van J.L. De Jong, zijn we bij onze eerste stop appeltaart gaan eten. Dit samen met het Ambulanceteam. Bij de 2e stop kregen we een goed verzorgde lunchbox.

Tussen de stops lagen een aantal teamleden lekker te slapen. Dit is ook wel nodig voor dit weekend.

Bij aankomst in Parijs, is het zeer indrukwekkend hoeveel teams er al aanwezig zijn, en dit te bedenken dat er al een aardige groep weer onderweg is naar Rotterdam.

Het weer zit in elk geval mee, dus laat het maar beginnen.

Ondertussen zijn wij al een aardig stuk onderweg. Vooralsnog gaat alles voorspoedig, en liggen wij voor op tijd. Via de pagina waar u ons kunt volgen, kunt u altijd de tijd zien, en welke snelheid wij lopen.

Zojuist zijn wij aangekomen bij de Volkeraksluizen. Hiervandaan gaat de laatste groep vertrekken, richting de Coolsingel. Het is nog vroeg, maar de temperatuur loopt al goed op. Nog even genieten van deze laatste momenten, voor we aankomen in Rotterdam.

Tijdens het laatste stuk was het fantastisch om te zien hoeveel mensen je staan aan te moedigen. Dit geeft iedereen even het goede gevoel waar je het voor doet. De finish op de Coolsingel was daarom ook geweldig!

Voor dit jaar zit de Roparun er op, maar volgend jaar starten wij weer met teamnummer 112!

 

Team 112.