Voorbereidingen Roparun 2015 in volle gang !

De voorbereidingen voor de Roparun 2015 zijn inmiddels in volle gang. Het team is compleet, er zijn ook dit jaar weer een aantal nieuwe teamleden bijgekomen. In de komende tijd proberen we om van ieder teamlid een foto met een stukje tekst op de website te plaatsen.

Op 11 maart en 13 mei houden we twee teamvergaderingen waarbij we de gang van zaken bespreken en afspraken maken zodat we met z’n allen weer een mooie run gaan beleven.

Natuurlijk doen wij een beroep op u als lezer om ons te steunen in ons streven om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Stichting Roparun. U kunt dit doen door te doneren via de donatiemodule van de Stichting Roparun. deze is te bereiken door hiernaast te klikken op het logo “112, daar red je levens mee”. Wanneer u ons teamnummer kiest dan kunt u op naam van één van onze teamleden doneren. Donaties vanaf € 10,= kunnen direct met IDEAL betaald worden.

Wordt vervolgd…….
Met sportieve groet,

Hans Luijmes
Teamcaptain Roparunteam 1-1-2 Brandweer Rotterdam-Rijnmond