Beste volgers van ons team,
De voorbereidingen voor de Roparun 2016 zijn weer begonnen en we hebben er weer zin in ! Zoals ik in de teamvergadering in maart al had aangekondigd, zal de Roparun van 2016 mijn laatste worden (het wordt mijn vijftiende). Gelukkig hebben we Eelco van Eijsden bereid gevonden om het stokje van mij over te nemen, Eelco bedankt hiervoor !

Veranderingen teamsamenstelling:
Ieder jaar zijn er wel een paar wisselingen in de teamsamenstelling, zo ook dit jaar. Er zijn een aantal teamleden die hebben besloten om niet meer mee te gaan: Corrie Koolmees, Mieke Louwman, Joost van Wingerden en Jasper van Vugt. Namens ons team wil ik hen hartelijk bedanken voor hun inzet !
Waar er mensen uitvallen, komen er gelukkig ook weer mensen bij: Christian Jongenotter (fietser), Martin van Driel (loper) en Martin Quack (“the Cableman”, in de verzorging). Voor deze nieuwe mensen: van harte welkom in ons team !

Fietsen voor de Roparun:
Roy Pico heeft Rijwielhandel Jos uit Berkel en Rodenrijs bereid gevonden om vier splinternieuwe fietsen aan ons team ter beschikking te stellen, waar we heel blij  mee zijn.

Actieprogramma tot aan de Roparun 2016:
16 op 17 januari: Zwemestafette “Hulpverleners te water” in het Inge de Bruijn bad in Barendrecht
3 april: Crazy Bingo in de brandweerkazerne Frobenstraat
17 april: Collecte Alexandrium

Via deze  weg wens ik jullie allemaal fijne kerstdagen en een veilige jaarwisseling toe !

Met sportieve groet,
Hans Luijmes
Teamcaptain