Aftellen……..
Nog veertien dagen en dan is het al weer zover…… De 25e Roparun, waaraan wij ook weer meedoen. Team 1-1-2 Brandweer Rotterdam-Rijnmond heeft weer ingeschreven voor de route van Parijs naar Rotterdam.
We zijn druk bezig met het werven van sponsors, en hebben net de laatste actie achter de rug: de collecte met een opbrengst van € 1404,08 !

Snoeppot Meldkamer:
Hoewel onze collega’s op de gemeenschappelijke meldkamer stuk voor stuk in topconditie zijn, nemen ze af en toe ook wel eens iets lekkers van de snoeptafel. Ons team heeft hierdoor het geweldige bedrag van € 1250,= mogen ontvangen, waarvoor hartelijk dank !

Shoeby-actie:
Maar er vinden ook activiteiten plaats op een ander terrein: op 28 mei a.s. houdt Shoeby (vestiging Binnenhof in Rotterdam-Ommoord) een speciale avondopening voor de supporters van ons team. Iedere klant krijgt 10% korting en van de totale opbrengst wordt er 10% overgemaakt naar onze teamrekening, zodat wij dit weer kunnen overmaken naar de Stichting Roparun.

Track-and-Trace:
Ook tijdens deze Roparun zijn wij weer te volgen op de route dankzij de apparatuur die E.E.S weer ter beschikking stelt. Zodra we vertrekken dan komt er een link naar een pagina van Roadcom op onze site te staan, waardoor we weer realtime te volgen zijn.

Nieuwe sponsors:
We hebben de afgelopen dagen toezeggingen gekregen voor sponsoring door Marsh Risk Consultancy (€ 250,=), BTL Realisatie BV (€ 100,=) en Bomenwacht Nederland (€250,=). We willen deze sponsors hartelijk bedanken voor hun steun !

Wilt u ons ook steunen?
Klik op het logo “112, daar red je levens mee” op deze pagina en u komt automatisch in de donatiemodule van de Stichting Roparun terecht. Kies hier voor het teamnummer 112 en u kunt uw donatie doen op naam van uw favoriete teamlid of ten gunste van het hele team.

Voor bedrijven:
Stichting “Roparunteam 1-1-2 Brandweer Rotterdam-Rijnmond” is door de Belastingdienst aangemerkt als ANBI-instelling. Dit houdt in dat uw donatie onder voorwaarden volledig aftrekbaar is. Voor meer informatie over sponsoring: Hans Luijmes (Teamcaptain), 06-10916737 of via info@team112.nl