Nieuwsbericht Ap Streefkerk

Velen van onze volgers kennen ook Ap Streefkerk, de “beschermheer” van ons team. Hij heeft deze titel van ons gekregen door zijn inspanningen om ons team te ondersteunen waar dit mogelijk is. Het feit dat we bijvoorbeeld onze Crazy Bingo in de uitrukgarage van de kazerne Frobenstraat konden houden, hebben we voor een groot deel aan  hem te danken.

Ap heeft afgelopen week te horen gekregen dat hij een tumor bij zijn nier heeft. Dit is aan het licht gekomen tijdens een ander (periodiek) onderzoek. Komende week worden er verdere onderzoeken uitgevoerd en wordt er met Ap en Anja gesproken over een behandelplan.

De mensen die hem kennen, weten dat Ap geen opgever is en dat geldt ook voor dit traject. Ap houdt goede moed en probeert zoveel als mogelijk zijn gewone bezigheden vol te blijven houden. Of hij vrijdag bij ons vertrek of op tweede pinksterdag bij onze aankomst aanwezig kan zijn is nog niet bekend, dat hangt natuurlijk af van alle ontwikkelingen in de komende week.

Arjen Littooij (Algemeen directeur van de VRR en teamlid van Team 112) heeft Ap namens ons hele team heel veel sterkte toegewenst.

Roparunteam 1-1-2 Brandweer Rotterdam-Rijnmond hoopt op een spoedig herstel.
Ap, hou je taai ! Wij zullen tijdens de Roparun 2016 aan je denken !!!

Namens ons team:
Hans Luijmes
Teamcaptain