Voorbereidingen in volle gang !

Nader bericht over Ap: Ap heeft redelijk positief nieuws te horen gekregen over zijn situatie. Zoals het er nu naar uitziet zijn er geen uitzaaiingen. Het behandelteam gaat bekijken wanneer er geopereerd kan worden. We wensen Ap en Anja heel veel sterkte in de komende tijd.

Morgen (vrijdag 13 mei)gaat ons team de touringcar van J.L. de Jong Touringcarbedrijf ombouwen. Er worden massagetafels in geplaatst en een complete keuken. Ook wordt er achterin een groot bed gemaakt. Alles bij elkaar wordt het een soort giga-camper die van wisselpunt naar wisselpunt rijdt en daar de sporters ondersteunt. De catering wordt door de dames verzorgd, terwijl de spieren van de sporters door de beide masseuses in topconditie worden gehouden. De ondersteuners zorgen ervoor dat heet aggregaat klaar wordt gezet, de tafels er staan en de bedjes worden opgezet.
Na een paar uur heeft de wissel plaatsgevonden, wordt alles weer opgeruimd en gaat de karavaan weer naar het volgende wisselpunt…….

Morgenavond vertrekt de touringcar met één busje naar Parijs. Het tweede busje vertrekt zaterdagochtendvroeg om zich bij de rest van het team op heet startterrein in het Parc de la Courneuve te voegen.

Belangrijk voor onze volgers: tijdens de run zijn we live te volgen op de route door middel van het Roadcom track-and-trace systeem dat ons door E.E.S. ter beschikking wordt gesteld.