Team 1-1-2 vertrokken uit Parijs !

Om 16.33 uur was het eindelijk zover: Ons team is gestart in Parijs ! Na een lange tijd van voorbereiding konden we eindelijk doen waarvoor we gekomen zijn: de monstertocht van ca 530 km van Parijs naar Rotterdam ten behoeve van mensen die  aan de ziekte kanker lijden.

Iedereen is supergemotiveerd en we hebben met z’n allen genoten van een heerlijke nassimaaltijd die door ons cateringteam  Judith en Marlies in de keuken van de kazerne Frobenstraat al was voorbereid. Inmiddels staat het “Moederschip”, zoals de touringcar liefelijk wordt genoemd, op  het tweede wisselpunt. De eerste ploeg wordt zometeen afgelost en dan komen ze hierheen. De bestelling voor  het eten is  al gedaan en de dienbladen staan al klaar met de maaltijden die onze  toppers hebben doorgegeven. Het weer valt niet tegen: het is niet warm, maar af en toe  breekt de zon door. Het belangrijkste is dat het droog is.

Track and trace: Door technische probleemen is het helaas niet mogelijk om ons te volgen via de track and trace op onze site. U kunt ons wel  volgen viaa de link op de Roparunssite: http://www.roparunlive.nl/# We hopen onze link ook nog weer in de lucht te krijgen, als dat lukt dan laten we het via onze pagina weten.

We zijn ook te vinden op Facebook: de pagina Roparun team 112 (die met het rode logo). Wanneer u aanklikt “vind ik leuk” dan blijft u ook via dit kanaal op de hoogte……

20160514_193132[1] 20160514_193108[1] 20160514_193216[1]