Ons Team

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Team 112 doet ook dit jaar weer mee om geld op te halen voor het goede doel en bestaat voornamelijk uit medewerkers vanuit de Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond. Hulpverleners die dag en nacht klaar staan voor hun medemens. Hoewel de samenstelling van het team ieder jaar verandert blijft het enthousiasme binnen het team hetzelfde.

Elk team bestaat uit 2 hardloopploegen met elk 4 lopers, 2 fietsers en een busje met 2 chauffeurs. Daarnaast worden de teams nog ondersteund door een technische staf met onder andere masseurs, koks, een teamcaptain, logistieke medewerkers en een razende reporter die in een touringcar verplaatst worden naar de verschillende wisselpunten.

Gezamenlijk wordt een afstand van circa 520 kilometer (Parijs-Rotterdam) overbrugd in estafettevorm. Iedere loper loopt 1 kilometer en heeft dan 3 kilometer rust. Om de 40-50 km wordt er van team gewisseld. Het is dus een echte teamprestatie.

In 2021 wordt de Roparun in het pinksterweekend van zaterdag 22 tot en met maandag 24 mei gehouden. De volgende kanjers vormen dit jaar ons team:

Hans Luijmes Teamcaptain
Fred Hovenstad Chauffeur bus
Martijn de Jonge Navigator
Nico Ottevanger Chauffeur – coördinator
Renske Baars Chauffeur
Jeffrey Molenaar Chauffeur
Paul de Vries Chauffeur
Maarten Blok Loper – coördinator
Oscar Ruiterman Loper
Martin van Driel Loper
Jeroen Knol Loper
Luuk van der Bulk Loper
Ernst Holzmann Loper
Erik Crielaard Loper
Samir Koudair Loper
Fietser – coördinator
Sandra Ruiterman Fietser
Richard de Rooij Fietser
Yveline Luijmes Fietser
Mieke Louwman Masseur
Gert-Jan de Wit Masseur
Marlies Jansen Catering
Judith Huijsman Catering
Logistiek
Henk Huijzers Logistiek
Harold van Dam Logistiek
Daphne de Rooij website & sociale media
Judith Huijsman Secretaris
Jaap van Meggelen Penningmeester