Team 112 bereid zich voor op de Roparun 2018

De voorbereidingen voor de Roparun 2018 zijn weer in volle gang. Na de zware zwemestafette van 27 en 28 januari, is het volgende evenement de Crazy Bingo. Net als andere jaren, beloofd dit weer een gezellige middag te worden. Dus zet de datum 18 maart alvast in je agenda en meld je aan bij Eelco.

Een nieuw evenement dit jaar is onze assistentie bij een sponsorloop op een basisschool in Barendrecht op 20 april. De leerlingen hebben ervoor gekozen om voor team 112 te lopen en daar zijn wij erg blij mee. En om onze dankbaarheid te laten zien en om de kinderen een leuke dag te bezorgen, zullen wij op die dag aanwezig zijn met brandweerauto’s, brandweerspelletjes en echte brandweermannen. Wij hebben er zin in!

En dan is van 19 t/m 21 mei eindelijk weer de Roparun zelf. We moeten nog hard werken om het weer een succesvolle editie van te maken en zoveel mogelijk geld in te zamelen, maar we hebben er zin in!