Roparun 2022 Nieuws

Laatste nieuws Roparun 2022:

Afgelopen zaterdag is tijdens een online bijeenkomst bekend geworden dat de Roparun 2022 in het pinksterweekend van 5 en 6 juni zijn geheel op Nederlands grondgebied zal worden gehouden. Belangrijk om hierbij te vermelden is dat het een run over de volledige afstand wordt, dus zo’n 540 kilometer.

Vast staat in ieder geval dat de start op zaterdag 4 juni op Vliegveld Twente zal plaatsvinden en de organisatie is nog druk bezig met de route en de benodigde vergunningen. Vanzelfsprekend houden wij u op de hoogte via deze pagina, maar ook via Instagram via de @roparun_team_112 e via Facebook @RoparunTeam112

2e lustrum Zwemestafette ‘Hulpverleners te water’ :

In de nacht van 23 op 24 april 2022 wordt de tiende zwemestafette ‘Hulpverleners te water’ in het Inge de Bruijnbad in Barendrecht gehouden. Dit evenement wordt georganiseerd door de drie Roparunteams van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond en de opbrengst komt ten goede aan de Stichting Roparun.

De start is op zaterdagavond om 19.00 uur en er wordt door de teams non-stop gezwommen tot zondagochtend 07.00 uur waarna de prijsuitreiking vindt plaatsvindt. Meer info via de Facebookpagina @hulpverlenerstewater