Roparun 2018

Eindstand Roparun 2018

De Roparun 2018, onze vijftiende in successie, is weer achter de rug. De spullen zijn opgeruimd, eventuele mankementen zijn gerepareerd en alles is weer ingepakt. Dankzij het Instituut Fysieke Veiligheid (www.ifv.nl) beschikken wij sinds deze Roparun over een haakarmcontainer, waar alle spullen van ons team op rolcontainers in passen. Klep dicht, hangslot erop en alles staat weer klaar voor volgend jaar.

We kijken als team terug naar een zeer geslaagde Roparun, waar we een mooie prestatie hebben neergezet door met een gemiddelde snelheid van 11,35 km/uur de ca 530 kilometer te overbruggen. We hadden geschat dat we gemiddeld 11,4 km/uur zouden lopen, dus dat klopte bijna perfect.

Ook qua opbrengst hebben we het goed gedaan: tijdens de feestavond in Alcazar Puttershoek is door de organisatie bekend gemaakt dat alle 309 teams bij elkaar € 5.144.412,= hebben opgehaald. Ons team heeft met een recordbedrag van €16.000,= daar een mooie bijdrage aan kunnen leveren.

Nu gaan we genieten van een welverdiende zomervakantie, maar niet voordat we op 9 juli dit Roparunjaar afgesloten hebben met het jaarlijkse teametentje bij restaurant Bazar in Rotterdam, dat gesponsord wordt door Bazar (www.hotelbazar.nl/nl/restaurant-bazar-rotterdam/) en Taner Kaplan van S2N (www.s2n.nl/).
Na de vakantie gaan we dan al weer beginnen met de voorbereidingen voor de Roparun 2019, die in het pinksterweekend van 8 t/m 10 juni 2019 zal plaatsvinden.

Voor nu wens ik al onze volgers een fijne vakantie toe en ik hoop dat jullie ons in 2019 ook weer zullen steunen………

Namens Roparunteam 1-1-2 Brandweer Rotterdam-Rijnmond,
Hans Luijmes
Teamcaptain