Ons Team

De Roparun was tot aan de Covid-pandemie in 2020 een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. De Roparun wordt ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. Daarnaast maak je als deelnemer tijdens de Roparun ook vrienden voor het leven doordat je ruim achtenveertig uur met elkaar optrekt en er in die periode weinig gerust kan worden.

Roparun 2021:
In 2021 heeft de organisatie besloten om een alternatieve Roparun te houden omdat een grensoverschrijdende run er vanwege de Covid-beperkingen niet in zat. Er is in het weekend van 2 en 3 oktober een alternatieve run gehouden met de start en finish op het Pinkpopterrein in Landgraaf over een lengte van ruim 3oo kilometer.

Roparun 2022:
De Roparunorganisatie heeft in januari 2022 besloten om de Roparun dit jaar wel in het pinksterweekend van 4, 5 en 6 juni te houden maar daarbij geheel op Nederlands grondgebied te blijven. De bedoeling is om een tweetal routes van ca 540 kilometer uit te zetten waarbij beide routes starten op de Vliegbasis Twente en op tweede pinksterdag finishen op de Coolsingel.

Team 112 doet ook dit jaar weer mee om geld op te halen voor het goede doel en bestaat hoofdzakelijk uit medewerkers van de Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond. We zijn hulpverleners die dag en nacht klaar staan voor onze medemens. Hoewel de samenstelling van het team ieder jaar wel iets verandert blijft het enthousiasme binnen het team hetzelfde.

Teamprestatie:
Gezamenlijk wordt een afstand van circa 520 kilometer (hetzelfde als van Parijs naar Rotterdam) overbrugd in estafettevorm. Er worden twee teams gevormd van ieder vier lopers, twee fietsers en twee chauffeurs / navigators waarbij iedere loper ca 1 kilometer loopt en dan 3 x 1 kilometer rust heeft voordat hij weer aan de beurt is. Om de 40-50 km wordt er van team gewisseld, het is dus een echte teamprestatie waarbij de overige teamleden ook zeker een topprestatie houden door ervoor te zorgen dat het rustpunt wordt opgebouwd, de catering geregeld is en de sporters gemasseerd worden.

In 2022 wordt de Roparun in het pinksterweekend van zaterdag 4 tot en met maandag 6 juni gehouden. De volgende kanjers vormen dit jaar ons team:

Hans Luijmes Teamcaptain/Bus chauffeur
Martijn de Jonge Navigator
Kim de Meij Chauffeur
Fred Hovestad Chauffeur
Jeffrey Molenaar Chauffeur
Renske Baars Chauffeur
Fabian Dijkgraaf Loper
Oscar Ruiterman Loper
Martin van Driel Loper
Esther Berkhof Loper
Sandra Ruiterman Loper
Erik Crielaard Loper
Samir Koudair Loper
Eva Löke Fietser
Annemarie van Daalen Fietser
Michiel Westerbeke Fietser
Gert Schuring Fietser
Mieke Louwman Masseur
Gert-Jan de Wit Masseur
Cynthia Piergoelam Catering
Quinty Huijzers Catering
Henk Huijzers Logistiek
Harold van Dam Logistiek
Wessel Wooning Logistiek
Rijnout Sluiter Logistiek
Elaine van Duijvenbode Social Media
Bestuur:
Hans Luijmes Voorzitter
Martijn de Jonge Secretaris
Jaap van Meggelen Penningmeester